Van de restjes kip van de Ayam pedis heb ik deze pulled chicken gemaakt. Lekker op een Italiaanse bol met wat pindasaus!!
Dit heb je nodig:
- 400 gr restjes kip of gegrilde kip
- 4 Italiaanse bollen (afbak)
- zak gemengde sla
- 2 tomaten
- 1 komkommer
- pindasaus
- chilisaus
- olie
En zo maak je het:
- Bak de Italiaanse bollen af in de oven en laat wat afkoelen.
- Verwijder de botten uit de kip en snijd/pluk in kleine reepjes.
- Doe in het zakje sla wat chilisaus en olie en hussel met de sla door elkaar.
- Snijd de tomaten en komkommer in dunne plakjes.
- Verwarm de pindasaus.
- Snijd de bollen doormidden en beleg beide helften met de aangemaakte sla. Leg daarop wat komkommer en tomaten.
- Verdeel hierover de pulled chicken en daarover de pindasaus!!
Een snel, lekker en goed gevuld broodje!!