Pulled chicken op een Italiaanse bol

Van de restjes kip van de Ayam pedis heb ik deze pulled chicken gemaakt. Lekker op een Italiaanse bol met wat pindasaus!!

Dit heb je nodig:

  • 400 gr restjes kip of gegrilde kip
  • 4 Italiaanse bollen (afbak)
  • zak gemengde sla
  • 2 tomaten
  • 1 komkommer
  • pindasaus
  • chilisaus
  • olie

En zo maak je het:

  • Bak de Italiaanse bollen af in de oven en laat wat afkoelen. 
  • Verwijder de botten uit de kip en snijd/pluk in kleine reepjes. 
  • Doe in het zakje sla wat chilisaus en olie en hussel met de sla door elkaar. 
  • Snijd de tomaten en komkommer in dunne plakjes. 
  • Verwarm de pindasaus. 
  • Snijd de bollen doormidden en beleg beide helften met de aangemaakte sla. Leg daarop wat komkommer en tomaten. 
  • Verdeel hierover de pulled chicken en daarover de pindasaus!!

Een snel, lekker en goed gevuld broodje!!

Advertentie

Een gedachte over “Pulled chicken op een Italiaanse bol

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: